Kirjoosi hankkeen tapahtumat

Menneitä tapahtumia

Eppu Nuotio – virtuaalinen kirjailijavierailu 18.11.2021 klo 18-18.45. Koko perheelle Kirjoosi-hankkeen kirjailijailta. Illan lopuksi Eppu Nuotion lukema iltasatu osallistujien iloksi.

Tammikuun lopussa Karuselli-hankkeen myötä Pikkunorssissa järjestettiin 24.1.2022 18-19 etänä  perheille webinaari jossa puhujana oli lastenpsykiatri Riikka Riihonen. Hänen puheenvuoronsa aihe oli ”Lapsen tunnesäätely ja miten vanhemmat voivat auttaa lastaan siinä?” Riikka Riihonen on kirjoittanut useita oppaita ja kirjoja. Viimeisimmät julkaisut ovat ”Kuinka kiukku kesytetään” ja ”Aada ja kiukkuleijona” -kuvakirja (2020). Riikka kirjoittaa myös Vanhemmuuden hyvä boogie -blogia. Kirjoosi-hankkeessa tartumme tähän teemaan ja ryhmiin onkin nyt saatu Aada ja kiukkuleijona -kirjoja (kaksi joka ryhmään). Kirja on nyt myös osana ryhmien omia iltasatuhyllyjä, joten myös  vanhemmilla on mahdollisuus tutustua yhdessä lapsenne kanssa kirjan teemaan.

 

ANNA KIRJOOSIN TARTTUA- yliopistoilta 6.9.2022 klo 17.30-19.30 Pikkunorssin salissa, Ilvaninkatu 1 26100. Tarjolla Pikkunorssin ja OKL:n yhteistyöstä tietoa, Pikkunorssin lasten hiljaisen kirjan ”Päivä Pikkunorssissa” julkistamisjuhla, tutustumista kirjamaistiaisten ja tarjoilun merkeissä muihin hiljaisiin kirjoihin sekä esitykset Perheiden lukuhetkien merkityksestä ja keinoista (yliopiston lehtori Juli-Anna Aerila) sekä Kirjoosi- hankkeesta Pikkunorssissa ( varhaiskasvatuksen opettaja Iida Myllymaa).

 

Rakastu lukemiseen- lukemaan innostamisen menetelmiä varhaiskasvatukseen ja perheille. Koulutus zoomissa etänä, kesto 1 t 15 minuuttia.

 

30.11.2022 klo 17-18 Pikkunorssilla ”Aaveiden Rauma – kummitustarinoita pitsikaupungista” kirjailija Saana Jaakkola. Kirjailijaluennon jälkeen ilmainen kummituskierros Vanhassa Raumassa! 18.30 alkaen. Lähtö Kalatorin majatalon edestä, vanhan kirkon raunioilta.

 

 

 

KIRJOOSI-HANKKEEN AIKAYMPYRÄ 2021-2022

KIRJOOSI AIKAYMPYRÄ