Pikkunorssin tilat

 

Taidepajan kuvaTAIDEPAJA -monitoimitila

Taidepajassa lapsi pääsee toteuttamaan itseään taiteen keinoin. Tilasta löytyy paljon askartelu-, maalaus- ja muita välineitä, kuten essuja, erilaisia värejä (esim. pullo-, vesi- ja peitevärejä), pensseleitä, maalausteloja, erivärisiä kartonkeja ja papereita, liimaa, saksia, liituja ja akvarelliliituja. Lisäksi tilasta löytyy lapsille soveltuvat pystymalliset maalaustelineet, sekä taideteosten kuivausteline

 

 

PIKKUKEITTIÖ -MONITOIMITILA

Pikkukeittiössä lapsi äsee harjoittelemaan leivontaa ja muita keittiötaitoja. Pikkukeittiön varustukseen kuuluu mm. induktioliesi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, sekä liuta erilaisia leivonta- ja ruuanlaittovälineitä. Käytetyt välineet ja astiat laitetaan lopuksi astianpesukoneeseen ja kone päälle.

 

 

 

KÄSSÄÄMÖ -MONITOIMITILA

Kässäämössä lapsi pääsee harjoittelemaan kädentaitojaan niin tekstiili- kuin puukäsitöissäkin. Kässäämöstä löytyy mm. lankoja, neuloja, matonkuteita, kankaita, työkaluja, puutavaraa, sekä lapsille soveltuvat höyläpenkit ja suojalasit. Tilassa on myös älytaulu, sekä kaksi kameraa, joten tilaa pystytään hyödyntämään myös tutkimus- ja opetuskäyttöön. Tilasta löytyy lisäksi RGB-valot.

 

 

 

ESIOPETUKSEN TILAT

Pikkunorssin esikoululaisten tilat sijaitsevat talon Normaalikoulun puoleisessa päädyssä. Eskaritiloista löytyy yksi iso ryhmähuone, sekä kaksi pienempää työskentelytilaa. Tilassa on käytössä älytaulu, sekä RGB-valot.

 

 

 

 

KOKOUSHUONE / TAUKOTILA

Pikkunorssin kokoushuoneessa voi taukojen lisäksi pitää mm. kokouksia ja palavereja ja opetusta. Tilassa on pitkä pöytä ja tuolit noin 10 hengelle, sekä iso televisio esityksiä varten. Tilasta löytyy myös kopiokone.

 

 

 

 

OPISKELIJATILA

Pikkunorssin opiskelijatila sijaitsee ruokalan ja henkilökunnan taukotilan vieressä. Tilassa on mahdollista tehdä esim. kirjallisia- tai tietokoneella tehtäviä töitä hieman rauhallisemmassa paikassa. Tilassa voi myös pitää pienempiä palavereja. Käytössä on televisio, sekä siirrettävä valkotaulu.

 

 

 

Kuva liikuntasalista

LIIKUNTASALI

Pikkunorssin liikuntasali sijaitsee ruokalan vieressä, melko keskellä taloa, Villa Jussoilan puolella. Salissa on erinomaiset puitteet liikunnallisten tuokioiden järjestämistä varten. Tilassa on kiinteästi asennettuna puolapuut, kiipeilyseinä ja -verkko, sekä koripallokori ja lattiassa on erilaisia teippauksia, esim. iso ympyrä ja neliö. Salista löytyy ohuita ja paksuja patjoja, sekä penkkejä ja varastosta paljon liikuntavälineitä, kuten trampoliini, tunneli, palloja, hernepusseja, köysiä, lasten aitajuoksuesteitä, hulavanteita, sählymailoja ja leikkivarjo. Tilassa on myös RGB-valot, valkokangas, sekä Active Floor-laite.

 

SATUPUU -HUONE

Pikkunorssin Satupuu-huone on pienryhmätila, joka sijaitsee talon metsän puoleisessa päädyssä. Huoneessa on Keanne Illustration Art:n suunnittelema upea Satupuu-nurkkaus, jota voi hyödyntää lukuhetkeen, lauluhetkeen, tai melkein mihin tahansa muuhun tarkoitukseen. Tilassa on myös pöytätyöskentelytilaa, sekä esim. roolivaatenaulakko. Tilassa on myös älynäyttö, sekä kaksi kameraa, joten tilaa pystytään hyödyntämään myös tutkimus- ja opetuskäyttöön. Tilasta löytyy lisäksi RGB-valot. Satupuuhuone on myös tutkimusvälineillä varustettu tila.