Rauman pikkunorssi aukeaa taas!

Tervetuloa takaisin pikkunorssiin maanantaina 1.8.2022 jo kokeneemmat pikkunorssilaiset sekä uudet pikkunorssilaiset!

Ohessa hieman infoa ensimmäisiin pikkunorssin päiviin ja kertausta sujuvasta arjesta Pikkunorssissa.

Poissaolot ja hoitoajat

Tulevalla toimintakaudella toivomme, että huoltajat ilmoittaisivat lapsen poissaolon / sairastumisen heti kun sen tietävät. Meidät tavoittaa soittamalla, whatsapilla, tekstiviestillä tai DaisyFamilyn viesteillä. Ilmoituksen poissaolosta tai sairastumisesta voi ajankohdasta riippumatta ilmoittaa heti kun sen tietää tai vaihtoehtoisesti käydä merkitsemässä sen Daisyssä ”ilmoita poissaolosta” -kohdasta. Poissaolojen tietoon saaminen on tärkeää lapsenne sujuvan pedagogisen arjen organisoinniksi sekä käytännön järjestelyiden, kuten ruokatilausten tai retkien takia. Lisäksi otamme mielellämme muutokset hoitoaikoihin tietoomme ajankohdasta riippumatta.

Muutoksista voi ilmoittaa ryhmien yhteystietoihin sekä/tai varajohtajalle numeroon: 050 5672779

Ryhmien yhteystiedot

Pysäköinti

Toivomme saattoliikenteen tapahtuvan pääsääntöisesti Ilvaninkadun porttia käyttäen. Huomioittehan pysäköintiin varatun kahden liikennemerkin välisen alueen. Suosittelemme käyttämään koko saattoliikenne alueen hyväksi erityisesti ruuhka aikana klo 8 -9.00. Pikkunorssin normaalikoulun puoleisella parkkipaikalla pyydämme noudattamaan ajosuuntien ohjeistuksia ja pysäköintiä rajoittavia kilpiä. Alla kuvat pysäköinnin mahdollisuuksista sekä ryhmien eteisten sijainnit.

 

Arki pikkunorsissa

Ensimmäisestä päivästä lähtien on hyvä lapselle tuoda säähän kuin säähän soveltuvat ulkovaatetukset sekä riittävästi vaihtovaatteita. Alla olevasta linkistä pääset lukemaan tai kertaamaan pikkunorssin ohjeistuksen pikkunorssissa aloittamiseen.

Aloittavalle pikkunorssilaiselle

Huoltajat voivat ensimmäisellä viikolla pyytää ryhmästä Daisy tägin, jonka kanssa elokuussa aloitamme kirjaamaan lapsenne hoitoajan alkaneeksi ja päättyneeksi. Sisarukset saa kirjattua yhdellä tägillä. Lasten tuonti – ja hakutilanteessa on äärimmäisen tärkeää kohdata henkilökunnan jäsen, jotta lapsen tuonti – ja hakutilanteet sujuvat jouhevasti ja turvallisesti.

Pikkunorssin eteisten ulko-ovet ovat aina lukittuina. Ovien vieressä on ovikellot, joita soittamalla tulemme avaamaan oven. Oviin on mahdollista saada koodi, jolla pääsee sisälle aukiolon aikana. Kysy lapsesi ryhmän henkilökunnalta lisää!

Seuraamme jatkuvasti kansallisia, viranomaisten tai kaupungin ohjeistuksia liittyen terveysturvallisuuteen ja sen mukanaan tuomiin toimiin. Tiedotamme näistä aina erikseen

 

Toivomme avointa keskustelua lapsenne asioista ja vastaamme mielellämme kysymyksiinne asiasta kuin asiasta. Tervetuloa viettämään uutta varhaiskasvatuksen toimintakautta Pikkunorssiin!